Mer harmoni

Mer harmoni

meditera tillsammans med din hund

Mindful med hund

 

Rogivande och energigivande på samma gång – öva mindfulness tillsammans med din hund!

Alternativt öva utan hund – denna form är bättre anpassad för dig som vill få ett effektivt verktyg att använda i tävlingssammanhang där du blir coachad utifrån dina specifika behov. Coachingen kan ske både via ”riktiga träffar”, via telefon eller nätet.

 

Intressanta fakta om mindfulness som förhållningssätt blandas med praktiska övningar i att vara “här och nu” – något som våra hundar redan är experter på.

 

Mindfulness kan förklaras som medveten närvaro, att vara ”här och nu”. Med mindfulness tränas din koncentrationsförmåga och ditt fokus upp och med det följer många positiva effekter. Mer harmoni i livet, minskad stress och bättre återhämtning är några exempel. Förbättrat tränings- och tävlingsresultat är också en positiv effekt i och med koncentrationsförmåga och fokus stärks samt du lär dig ta kontroll över tankar och var du vill ha din uppmärksamhet.

 

Mindful med hund kan bokas som ett engångstillfälle eller som en hel kurs där antalet gånger anpassas efter önskemål/behov. Antal deltagare: 1-6 st.

 

Föreläsning Mindfulness – hur kan det förbättra tränings- och tävlingsresultatet?

 

Hundar är redan mästare på att vara i nuet och om vi hundförare kan förbättra vår förmåga att fokusera på nuet under träning och tävling, och släppa tankar på det som varit och på det som komma ska, är chansen stor att prestationerna förbättras och framförallt att upplevelsen tillsammans med hunden blir en riktigt energihöjare. Fakta om mindfulness blandas med övningar samt att du får värdefulla råd och tips för fortsatt tillämpning.

rolig träning för både dig och din hund naturstark

NaturStark med hund

 

Rolig, lekfull, funktionell träning för både dig och din hund ute i vacker natur. Den egna kroppen och naturen används som redskap och träningen innehåller både styrka och kondition. Träningen sker antingen i parövningar tillsammans med hunden eller så gör vi olika övningar växelvis. Alla kan vara med då du tränar utifrån dina egna förutsättningar!

 

NaturStark med hund kan bokas individuellt eller om ni är en grupp som vill träna tillsammans. Antalet gånger är helt flexiblet, allt från en gång till ja, så många gånger du/ni vill!

Upp

Veronica Hedlund

Certifierad hundfysioterapeut, Diplomerad hundmassör,

Diplomerad instruktör mindfulness , Certifierad instruktör Cross Nature

 

© 2018 Hela Hunden Friskvård & Rehabilitering