Mer harmoni

Mer harmoni

meditera tillsammans med din hund

Mindful med hund

 

Rogivande och energigivande på samma gång – öva mindfulness tillsammans med din hund!

 

Mindfulness kan förklaras som medveten närvaro, att vara ”här och nu”. Med mindfulness tränas din koncentrationsförmåga och ditt fokus upp och med det följer många positiva effekter. Mer harmoni i livet, minskad stress och bättre återhämtning är några exempel. Förbättrat tränings- och tävlingsresultat tillsammans med din hund är också en positiv effekt i och med koncentrations- och fokusförmåga övas upp.


Vid kurs i Mindful med hund blandas intressanta fakta om mindfulness som förhållningssätt, vad som händer när vi övar mindfulness med praktiska övningar i att vara “här och nu” – något som våra hundar redan är experter på.

 

Mindful med hund omfattar 3-5 tillfällen. Antal deltagare: 1-6 st. Parallellt med kursen har du möjlighet att följa en e-kurs för övning av mindfulness hemma mellan kurstillfällena. 

 

Föreläsning Mindfulness

 

Här får du veta mer om vad mindfulness är och effekter av mindfulnessträning. Fakta blandas med prova-på-mindfulnessövningar samt att du också får värdefulla råd för hur du kan bli mer mindful i vardagen Föreläsningen har hög feelgood-faktor och naturligvis är din hund välkommen att vara med! 


Hundar är redan mästare på att vara i nuet och om vi hundförare kan förbättra vår förmåga att fokusera på nuet i vår vardag samt under träning och/eller tävling är chansen stor att upplevelsen tillsammans med hunden blir bättre och vi får också mer harmoni överlag i vardagen. Därtill skulle även prestationen förbättras tillsammans med din hund.

rolig träning för både dig och din hund naturstark

NaturStark med hund

 

Rolig, lekfull, funktionell träning för både dig och din hund ute i vacker natur. Den egna kroppen och naturen används som redskap och träningen innehåller både styrka och kondition. Träningen sker antingen i parövningar tillsammans med hunden eller så gör vi olika övningar växelvis. Alla kan vara med då du tränar utifrån dina egna förutsättningar!

 

NaturStark med hund kan bokas individuellt eller om ni är en grupp som vill träna tillsammans. Antalet gånger är helt flexiblet, allt från en gång till ja, så många gånger du/ni vill!

Upp