Friskvårdsträning

Friskvårdsträning

hundar myser i solen

Paket 1: Friskvårdsbeskitning och friskvårdsträning

Paket 2: Friskvårdsträning

Paket 3: Friskvårdsträning

Upp

Friskvårdträning innebär grundträning där man bygger hunden stark inifrån och ut. Risken för skador minskar samtidigt som hunden lär sig att använda kroppen bättre och prestationen förbättras.


Oavsett om hunden är en sällskapshund eller hårt arbetande behöver den vara smidig, ha starka stabiliserande muskler och stark bål, god kroppskontroll och balans.


Förutom att träningen är viktig för hundens kropp så är det också en bra aktiviering, det är dessutom väldigt roligt, både för hund och förare. Träningen är också enkel att få till och lättillgänglig. Den utrustning som kan behövas finns i naturen eller sådant som man oftast redan har hemma.


Friskvårdsträningen erbjuds i olika paketlösningar:


Hunden friskvårdsbesiktas först och därefter går vi igenom övningar anpassat för just din hund. Jag instruerar hur övningarna ska göras och du får ju givetvis prova på alla övningar.

Kostnad: 950 kr 

Övningar för att förbättra hundens stabilitet, smidighet, balans, kroppskontroll och muskelstyrka. Du får prova att träna hunden under instruktion av mig.

Kostnad: 500 kr, efter 3 instruktörsledda träningar, finns paket 3 som alternativ

Det här är för dig som tidigare har gått kurs i Friskvårdsträning eller haft minst 3 st instruktörsledda friskvårdsträningar.

Du bokar 1 timmes fri friskvårdsträning i Hela Hundens hundgym på "höskullen". Gäller under perioden 1 november - 15 april.

Kostnad: 80 kr/gång

Veronica Hedlund

Certifierad hundfysioterapeut, Diplomerad hundmassör,

Diplomerad instruktör mindfulness , Certifierad instruktör Cross Nature

 

© 2018 Hela Hunden Friskvård & Rehabilitering