Föreläsningar & Kurser

Föreläsningar & Kurser

Föreläsning Fysträning av hund

 

Föreläsning om fysisk träning av hund och vikten av att träna mer än grenspecifikt för att förbättra prestation samt minska risken för skador. Du får inspiration till hur man kan tänka när man planerar hundens träningsår och hur man får in bla konditionsträning, styrka, balans, och stabilitetsträning samt en massa annat intressant om fysträning av hund.

Prova-på balansbollsträning

 

Att träna hunden på balansboll är ett roligt sätt att aktivera din hund på samtidigt ger det hunden bra träning som förebygger skador. Balansträning är en form av styrketräning som inte bygger stora muskler utan som kommer åt de små lednära musklerna. Dessa muskler är viktiga för bla stabilitet och kroppsuppfattning.


Teori blandas med praktik och du får lära dig om hur du börjar träna din hund på balansredskap samt hur du succesivt ökar och utvecklar träningen ju starkare hunden blir.

Hund balanserar på boll
hund balanserar på stock

Hundmassage och stretching till vardags

 

Kurs där du får lära dig enklare massage och stretching av din hund för hemmabruk. Hundens anatomi och musklernas funktion gås övergripande igenom innan kursdeltagarna själva får öva på att massera och stretcha sin hund.

 

Privatkurs! Kursen finns också för enskilt deltagande. Då friskvårdsbesiktas hunden först för att anpassa massagebehandling efter just din hunds unika behov.

 

Hela dagen med Hela Hunden

 

En heldag för dig och din hund och innehållet för dagen skräddarsys efter önskemål!

avslappnad hund på gräsmatta rottweiler

Kurser och föreläsningar

– kontakta Hela Hunden för prisuppgift

Upp

Veronica Hedlund

Certifierad hundfysioterapeut, Diplomerad hundmassör,

Diplomerad instruktör mindfulness , Certifierad instruktör Cross Nature

 

© 2018 Hela Hunden Friskvård & Rehabilitering