Sponsorekipage


Ägare: Sari och Niklas Widerström (Fay, Haze och Hexa) samt Elina Ehn (Zkip). Hundarna tränas och tävlas i agility, vallning och rallylydnad. Hela Hunden sponsrar med regelbunden massage och LED Ljusbehandling samt friskvårdsbesiktningar för att hålla hundarna fräscha och minska risken för skador. Elina coachas även i Mindfulness som förhållningssätt i syfte att hålla tävlingsnerverna i schack och därmed prestera bättre på agilitybanorna.

Haze, född 2010

Godkänt Vallhundsprov
1:a pris IK1 + VINST
Startat IK2
Svensk Agility (hopp) Champion
Svensk Agility Champion
Kvalat till agility SM 2015 med laget Team Terror
Kvalat till agility SM 2016 individuellt, resultat 8:de plats
Kvalat till agility SM 2017 med laget Team Terror
Rallylydnad nybörjarklass – 3 kvalificerande resultat + titeln RLD N
Rallylydnad fortsättningsklass – 4 kvalificerande resultat + titeln RLD F
Rallylydnad avanceradklass – 3 kvalificerande resultat + titeln RLD A
Rallylydnad mästarklass – 2 kvalificerande resultat

Haze skadade sig 2017 och har förslitningar i knäna men tack vare Veronicas behandlingar, LED-ljus, massage och vibb så är hon nu så gott som frisk och på uppbyggnad. Vi hoppas och tror att hon under 2018 kommer att kunna få valla igen och eventuellt även tävla lite. Vi kommer också att tävla henne i rallylydnad men lägger agilityn åt sidan.

Hon har redan börjat få dra lite spark och vi hoppas på flera turer och att hon även får dra när det är barmark och husse är ute och springer.
Haze har gått hos Veronica regelbundet sedan år 2013.

Hexa, född 2006

Godkänt Vallhundsprov
IK1 en Vinst
IK2 tävlat
Svensk Agility (hopp) champion
Svensk Agility Champion
Kvalat till Agility SM 2012
Kvalat till Agility SM 2013
Kvalat till agility SM 2013 med laget Team Terror
1:a pris lydnadsklass 2
Rallylydnad nybörjarklass – 3 kvalificerande resultat + titeln RLD N
Rallylydnad fortsättningsklass – 5 kvalificerande resultat + titeln RLD F
Rallylydnad avanceradklass – 3 kvalificerande resultat + titeln RLD A
Rallylydnad mästarklass – 2 Cert

Hexa är idag pensionerad från vall och agilitytävlingar. Hon är lite sliten i kroppen men blir 12 år i oktober 2018 och i det stora hela så är hon väldigt fräsch. Vi hoppas och tror på att hon även i år kommer att orka jobba med fåren praktiskt och sedan hoppas vi på att komma ut på några rallylydnadstävlingar och i sådana fall satsar vi på det sista certet.
Även hon har varit hos Veronica regelbundet sedan 2013.

Fay, född 2005

Godkänd Vallhund
Svensk Agilitychampion
Svensk Agility (hopp) champion
Kvalat till Agility SM 2013 individuellt
Kvalat till Agility SM 2013 med laget Team Terror
Kvalat till Agility SM 2015 med laget Team Terror
Kvalat till Agility SM 2015 individuellt
Kvalat till Agility SM 2017 med laget Team Terror
Fay är idag pensionerad från tävlingar, den sista agilitytävlingen gjorde hon på SM 2017 i lag och det med bravur, två stabila nollade lopp. Hon fyller hela 13 år i augusti 2018 och känns fin och fräsch i kroppen, hon har regelbundet gått hos Veronica sedan vi blev sponsrande 2013 och det är mycket tack vare henne som Fay idag känns så fin och kan fortsätta jobba praktiskt med fåren och även träna lite agility.

Ghini, född 2017

Hon har inga meriter ännu men vi har hela framtiden för oss och vi satsar i första hand på vallningen men sedan kommer agilityn och eventuellt lite rallylydnad.
Här kommer Veronica vara med från början och då kunna känna om det är något på gång och hjälpa oss med det.

Vi är oerhört tacksamma och glada för att Veronica vill hjälpa till med att hålla våra hundar fina och fräscha. Det är mycket tack vare henne som våra hundar har kunnat tävla aktivt i så hög ålder. Det känns bra och lugnande att hon nu får vara med och hjälpa oss hålla Ghini fin och fräsch i kroppen från början. Tusen Tack!

//Sari och Niklas

Zkip

Zkip är en border collie på snart fyra år och vi har hunnit med en hel del. Han är en härligt träningstokig hund som är fruktansvärt rolig att jobba med. Alltid glad, supersocial och positiv men han är också en soffpotatis som älskar att mysa när det är sådana dagar. Zkip tävlas främst i agility, där vi tävlar i klass 3. Han är både hopp- och agilitychampion och vi har kvalat till SM 2018 både som individuellt och i lag. Vi har även tävlat lite lydnad och han har titlarna LP1 och LP2. Han är även godkänd vallhund. Våra mål vi tränar inför 2018 är landslagsuttagning i maj, SM i slutet av juni och vi ska även se till att bli kvalade till ännu ett SM 2019. Vi är så tacksamma att du vill vara en del av vår satsning. //Elina