Sponsorekipage

Sponsorekipage

Hundarna tränas och tävlas i agility, vallning och rallylydnad. Hela Hunden sponsrar med regelbunden massage och LED Ljusbehandling samt friskvårdsbesiktningar för att hålla hundarna fräscha och minska risken för skador.

 

Elina och Zkip coachas även i Mindfulness som förhållningssätt i syfte att hålla tävlingsnerverna i schack och därmed prestera bättre på agilitybanorna.

Haze

Hexa, född 2006


 

Hexa är idag pensionerad från vallnings- och agilitytävlingar. Hon är lite sliten i kroppen men blev 12 år i oktober 2018 och i det stora hela är hon väldigt fräsch. Hon besitter många fina tävlingsmeriter inom vallning IK1 och IK2, Svensk Agility Champion, Agility SM, 1:a pris i Lydnadsklass 2, Rallylydnad med fina titlar (RLD F och RLD A) och mästarklass 2 cert.

 

"Vi hoppas och tror på att hon även i år kommer att orka jobba med fåren praktiskt och sedan hoppas vi på att komma ut på några rallylydnadstävlingar och i sådana fall satsar vi på det sista certet."


 

Hexa har varit hos Veronica regelbundet sedan 2013.

Fay

Haze, född 2010


 

En härlig vallhund med massor av fina tävlingsmeriter inom vallning IK1 och IK2, Svensk Agility Champion, Agility SM och Rallylydnad i mästarklass. Haze skadade sig dock 2017 och har förslitningar i knäna men tack vare Veronicas behandlingar, LED-ljus, massage och vibb är hon nu så gott som frisk och på uppbyggnad.

 

"Vi hoppas och tror att hon under 2018 kommer att kunna få valla igen och eventuellt även tävla lite. Vi kommer också att tävla henne i rallylydnad men lägger agilityn åt sidan. Hon har redan börjat få dra lite spark och vi hoppas på flera turer och att hon även får dra när det är barmark och husse är ute och springer."


 

Haze har gått hos Veronica regelbundet sedan år 2013.

Hexa

Fay, född 2005


 

Fay är idag pensionerad från tävlingar, den sista agilitytävlingen gjorde hon på SM 2017 i laget Team Terror och det med bravur, två stabila nollade lopp. Hon fyllde hela 13 år i augusti 2018 och känns fin och fräsch i kroppen. Genom åren har hon fått många fina tävlingsmeriter inom Vallning, Svensk Agility Champion och Agility SM.

 

"Fay har regelbundet gått hos Veronica sedan 2013 och det är mycket tack vare henne som Fay idag känns så fin och kan fortsätta jobba praktiskt med fåren och även träna lite agility."


Ghini, född 2017


 

Ghini har inga meriter ännu - men hon har hela framtiden framför sig och planen är att i första hand satsa på vallning, sedan agility och eventuellt lite rallylydnad. 

 

"Här kommer Veronica att vara med oss från första början och kunna känna om det är något på gång och hjälpa oss med det. Vi är oerhört tacksamma och glada för att Veronica vill hjälpa till med att hålla våra hundar fina och fräscha. Det är mycket tack vare henne som våra hundar har kunnat tävla aktivt i så hög ålder. Det känns tryggt och lugnande att hon nu får vara med och hjälpa oss hålla Ghini fin och fräsch i kroppen från start. Tusen Tack!"


 

//Sari och Niklas Widerström (Fay, Haze, Hexa och Ghini)

Zkip

Zkip


 

Zkip är en border collie på snart fyra år som redan nu har hunnit med en hel del. Han är en härligt träningstokig hund som är fruktansvärt rolig att jobba med. Alltid glad, supersocial och positiv men han är också en soffpotatis som älskar att mysa när det är sådana dagar.

 

Zkip tävlas främst i agility, klass 3. Han är både hopp- och agilitychampion och har kvalat till SM 2018, både individuellt och i lag. Han har även tävlat lite lydnad och han har titlarna LP1 och LP2. Han är även godkänd vallhund.

"Våra mål vi tränar inför 2018 är landslagsuttagning i maj, SM i slutet av juni och vi ska även se till att bli kvalade till ännu ett SM 2019. Vi är så tacksamma att Veronica vill vara en del av vår satsning."


 

//Elina Ehn (Zkip)

Upp

Veronica Hedlund

Certifierad hundfysioterapeut, Diplomerad hundmassör,

Diplomerad instruktör mindfulness , Certifierad instruktör Cross Nature

 

© 2018 Hela Hunden Friskvård & Rehabilitering