Spårat två dagar i rad med Skalman och Lilleskutt 😂 Äntligen! Känns som en hel evighet sedan..

Så olika, men båda så bäst ❤

Skalman, nej, jag menar Samson, skyndar aldrig. Han spårar i sakta mak och jag kan bara gå med och njuta av hundliv och skogen. Känner mig så lugn, glad och välmående.

Och så Buster, dvs Lilleskutt, som ger järnet på spåret och springer fortare än fortast så att jag blir både andfådd och svettig. Blir så energifylld, glad och välmående.

Även vädret bjöd på kontraster. Med sol och behaglig temperatur i igår som idag hade ersatts med regn och betydligt svalare. Men när det gäller att vara i skogen är vädret alltid som bäst! Det doftar underbart av såväl solvarm som blöt mossa.

Dock är det lättare att hänga på Buster över stock och sten, uppför och nedför berg i gympadojor och tights än regnkläder och stövlar.. Men, men måste ju ha lite spännande utmaningar också..

Tänk att ett par spårtillfällen faktisk kan spegla livet i stort.. Vi behöver både lugn och ro samt pulshöjning för att må bra. Ibland skiner solen och ibland regnar det.. Emellanåt är livet enkelt och flyter på andra gånger får man anstränga sig mer för att hålla sig på fötter 💜💜💜