Undrade precis var Samson var och gick och tittade efter honom. Möter honom mycket nöjd – han hade visst varit och svalkat sig i sjön och nosat/buffat runt i sanden ❤ Härligt!

Idag har vi även varit till veterinären och fått Rimadyl utskrivet. Han har fått ett bakslag och har ont i en armbåge. Det var helgens långpromenad i skogen som “blev droppen som fick bägaren att rinna över”.

Så dumt av mig egentligen.. Sommarens värme har ju inte möjliggjort några långpromenader alls och när det väl är temperatur för att gå i skogen VET jag ju att jag inte bör ta en långtur med Samson på en gång.. Men, men även jag gör misstag.

Och det här misstaget ska vi rätta till. Vi har tagit oss igenom svackor förr och så gör vi den här gången också! Samson är ivf vid gott mod, är pigg, glad och busig. Det är ett mycket gott tecken! Annars brukar han vara moloken när han har ont.

Samson fick ivf beröm av veterinären ❤ Hon menade att för att vara en stor och tung hund, över 9 år och med “problem” både i armbågar och rygg så är han i mycket fin form och väldigt fräsch i kroppen, och det tack vare hur jag håller efter honom med behandlingar. Det värmde gott i mitt hjärta ❤

Mattes hjärta ❤ snart är vi i skogen igen, men ökar längden på promenaderna successivt.